Escola de Música Tradicional
“El Sogall” de Castalla

La nostra Escola de Música està situada a l’Auditori de Castalla i compta actualment amb un total de 9 professors i al voltant de 100 alumnes.

Destaca per l’ensenyança dels instruments de Colla -la dolçaina i la percussió-, però hi ha també moltes més possibilitats: classes de piano, violí, guitarra clàssica i moderna, ukelele, batukada, darbuka i jardí musical… A més apostem per nous mètodes d’ensenyament del Llenguatge Musical, havent implantat recentment la plataforma “aulavirtualmusica”.

Dins de l’escola de música estan programades una sèrie d’activitats anuals com són els intercanvis musicals amb altes colletes, conferències, tallers, les tradicionals audicions de l’escola, etc.

Altre dels punts forts de la nostra escola és l’assignatura de Conjunt Instrumental, l’avantsala a l’entrada de la Colla en la que els alumnes ja van eixint a tocar i van implicant-se en els nostres projectes. Eixa connexió Colla-Escola és la que fa que siguem una gran família i que els alumnes mantinguen la motivació.

Anima’t a aprendre música amb nosaltres!

llenguatge musical

Fabiola Guill Teruel

percussió i conjunt instrumental

Jordi Sempere Azorí

piano i cor

David Leal Esteve

dolçaina

Pedro Héctor Llorca Esquerdo

guitarra clàssica i acompanyament

Oscar Llopis Montalbán

jardí musical

Isabel Arques Martínez

batukada

Giorgina Allison Conten Adesina

darbuka

Fernando Luis Depiaggi Fernández

violí i violí Suzuki

Raquel Valls Jordà

PEC (Proyecto educativo de centro)